17 december 2022 | Noordzee Jazz Club | Rembrandt Frerichs & Jasper Staps Quartet

Datum

17 december 2022

Tijdstip

21.00 uur

Deuren openen om:

19.30 uur

Locatie

Oude Kerk Scheveningen, Keizerstraat 8 te 's-Gravenhage

Ticketprijs

€ 10,00

Ticket sale
Right here

Rembrandt Frerichs & Jasper Staps Quartet

Na veel artistieke invloeden verwerkt te hebben op zijn tours wereldwijd, waarbij hij in 2019 nog 60.000 enthousiaste jazzliefhebbers bereikte, neemt pianist Rembrandt Frerichs dit seizoen luisteraars mee op een intieme muzikale expeditie naar de jaren ’60, het hooqtepunt van de Cool Jazz.

Jasper Staps en Rembrandt kennen elkaar al decennia lang en vanaf hun eerste contact als jonge honden zijn ze muzikaal thuis bij elkaar. Misschien zoals Desmond en Brubeck dat bij elkaar waren. Een ideal paar. Staps steekt zijn voorliefde voor het geluid van Paul Desmond niet onder stoelen of banken. De melodische manier van een verhaal vertellen is iets wat deze musici inspireert om een hedendaagse loot aan de Cool Jazz toe te voegen.

Jazz met een grote J, swingende muziek die het hart én het hoofd beroert. Het kleurenpalet van Paul Desmond & Dave Brubeck springt uit de fluwelen alt sax van Jasper Staps. De veelbesproken vindingrijkheid van Rembrandt zorgt voor een voortstuwend melodisch avontuur. Een samenspel gerijpt door een langdurende muzikale vriendschap van deze twee muzikale grootmeesters. Bij dit concert klinkt het beste van the great American songbook.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Noordzee Jazz Club | 17 december 2022 | Rembrandt Frerichs & Jasper Staps Quartet
Noordzee Jazz Club Rembrandt Frerichs & Jasper Staps Quartet Deuren open om 19.30 uur Concert start om 21.00 uur Bar dicht om 00.30 uur
10.00
194 beschikbaar
Selecteer eerst het aantal gewenste tickets en klik daarna op ‘Koop tickets’

Bekijk ook deze evenementen