Noordzee Jazz Club | 11 februari 2023 | Moood Indigo

Datum

11 februari 2023

Tijdstip

21.00 uur

Deuren openen om:

20.00 uur

Locatie

Keizerstraat 8, 2584 BJ, Scheveningen

Ticketprijs

€ 10,00

Ticket sale
onderaan deze pagina

De Oude Kerk op Scheveningen is de thuisbasis van Noordzee Jazz. Op 11 februari 2023 presenteren wij: MOOOD INDIGO:

Pieter van Santen studeerde piano op het conservatorium bij Henk Meutgeert en Rob Van Kreeveld. Hij werkte 7 jaar als pianist en acteur bij cabaretgroep Crème Fraiche.
Componeerde muziek voor the White Cowboy en Booby’s body (VPRO televisie). Bracht 2 cd’s uit onder de naam Van Santen Zingt Zelf en Van Santen Zingt Zelf Zalige Kerstsongs.

Ludo Deckers speelde in diverse bands, the Ted Easton Hot Shots en The Harbour Jazz Band. In 2001 richtte hij zijn eigen 10-mans Jazzband, The Fabulous Orchestra op.

Manon Dijkstra begon 25 jaar geleden als zangeres bij The Straight Life Big Band en vervolgens ontwikkelde zij zich meer als Jazz zangeres bij haar Jazz band, The Vintage 5.

Sinds de zomer van 2018 is MOOOD-Indigo gevormd, inmiddels heeft het trio een zeer eigentijds repertoire gekozen met een mix van bekende oudere en nieuwere Jazz en Pop muziek, waar vaste gasten zoals Gitarist Vincent Koning en Drummer Rene Winter regelmatig te beluisteren zijn.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Noordzee Jazz Club | 11 februari 2023 | Moood Indigo
Noordzee Jazz Club | 11 februari 2023 | Moood Indigo
10.00
119 beschikbaar
Selecteer eerst het aantal gewenste tickets en klik daarna op ‘Koop tickets’

Bekijk ook deze evenementen