Noordzee Jazz Club | 13 mei 2023 | Enrico Le Noci Trio

Datum

13 mei 2023

Tijdstip

21.00 uur

Deuren openen om:

20.00 uur

Locatie

Oude Kerk Scheveningen, Keizerstraat 8 te 's-Gravenhage

Ticketprijs

€ 10,00

Ticket sale
Hieronder

Enrico Le Noci, Bob Wijnen en Eric Ineke vormen een dynamisch jazzorgeltrio dat in Nederland en daarbuiten van zich laat horen. De jonge gitarist en componist Enrico Le Noci brengt met zijn veelzijdige spel en sterke persoonlijkheid een frisse energie in de groep. Zijn debuutalbum, Social Music, heeft verschillende prijzen en erkenningen gewonnen en zijn volgende album, Common Ground, schept hoge verwachtingen.

Bob Wijnen is een pianist en hammondorganist die met veel gevoel en diepgang speelt, maar het oergevoel in de jazz niet schuwt. Zijn debuut-album NYC Unforeseen, met Peter Bernstein, Dezron Douglas en Billy Drummond, oogstte lovende recensies, o.a. in Downbeat Magazine en is voor hem een vertrekpunt in zijn reizen, zoals naar de geboortestad van de jazz: New Orleans. Tijdens de pandemie streamde hij wekelijks via Facebook en YouTube vanuit “Bob’s Piano Bar”. De populairste uitzending leverde meer dan 20.000 views op. Wijnen geeft les aan het Koninklijk Conservatorium en aan X TU Delft.

Eric Ineke is een inmiddels legendarisch te noemen drummer, die zijn carrière in de jaren 60 begon. Hij haalt inspiratie uit bekende slagwerkers als Philly Joe Jones en Elvin Jones. Eric heeft talloze cd’s opgenomen in zijn carrière en heeft getoerd met vele grote Amerikaanse jazzmuzikanten, waaronder Dexter Gordon, Johnny Griffin, George Coleman, Al Cohn, Jimmy Raney, Barry Harris, Eric Alexander, Grant Stewart en David Liebman. Hij geeft les aan de jazzafdeling van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en geeft wereldwijd masterclasses.
Samen vormen Enrico, Bob en Eric een jazzorgeltrio dat de authentieke sound van jazz omarmt. Hun optredens benadrukken hun gedeelde passie voor het genre en hun individuele vakmanschap, wat resulteert in dynamische en boeiende live-concerten. Hun muziek is een mix van originele composities en klassieke jazzstandards, allemaal gespeeld met een karakteristieke energie en stijl die hun toewijding aan de authenticiteit van het genre in de schijnwerpers zet. De optredens van het trio zijn een must-see voor elke jazzliefhebber, omdat ze de essentie van het genre en zijn tijdloze aantrekkingskracht belichamen.

Enrico Le Noci – Gitaar
Bob Wijnen – Orgel
Eric Ineke – Drums

 

Maak uw Jazz avond compleet met een fantastisch 3 gangen chefsmenu bij restaurant Nik’s. Nik’s is ideaal gelegen tegenover de Oude Kerk Scheveningen en heeft een intieme en ontspannen sfeer. Nik’s biedt haar gasten eerlijk, lokaal en huisgemaakte diners in een shabby chique sfeer. Om uw avond uit compleet te maken biedt Nik’s een 3 gangen chefsmenu aan voor €32,50 inclusief een aperitief om de avond goed te beginnen. Voor allergieën, intoleranties & overige vragen kunt u terecht bij: info@bijniks.nl of www.bijniks.nl

Om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd bij het concert aanwezig kan zijn, vragen wij u om tussen 17:30 & 19:00 uur aanwezig te zijn in Nik’s.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
Selecteer eerst het aantal gewenste tickets en klik daarna op ‘Koop tickets’

Bekijk ook deze evenementen