Teambuilding is hot!

07-07-2020
Teambuilding - boogschieten

Laten we eerlijk zijn. Na maanden van thuiswerken is de verbinding tussen collega’s duidelijk verminderd. Mogelijk is de samenstelling van een team ook veranderd, of maakte het coronavirus het zelfs noodzakelijk de bedrijfskoers volledig te wijzigen. Nu de corona-maatregelen versoepeld zijn, staat het versterken van de onderlinge band en samenwerking bij veel werkgevers op de prioriteitenlijst. Teambuilding is hot. En het bruisende Scheveningen is daarvoor de ideale locatie!

Stel je voor: je staat in de omheinde tuin van een 14e-eeuwse monumentale kerk. Oog in oog met je collega van de ICT-afdeling. Tot voor kort zag je hem alleen online; nu staart hij je aan, en richt een speer. Op jou. Om je heen klinkt aanzwellend gejoel. De kar waar je op staat, wordt straks aangeduwd door je teamgenoten. Nog een paar seconden tot het startschot. De spanning stijgt. Wie wint deze ronde?!

Teambuilding - ringstekenOnder de naam ‘Vis en spelen’ bieden wij, Oude Kerk Evenementen en Beleving aan Zee, een uitgebreid teambuildingsprogramma, in en rond de Oude Kerk op Scheveningen, vlakbij het strand. Ringsteken is één van de activiteiten waar onze omheinde tuin zich uitstekend voor leent. Natuurlijk richt je collega niet écht een speer op jou. En is het geen metalen punt, maar een rubberen dop. Onze teambuildingactiviteiten zijn niet alleen corona-proof, maar überhaupt gewoon veilig. Vergis je echter niet; wij hebben zelfs de meest schuchtere medewerker bloedfanatiek zien worden bij dit spel!

Teambuilding - schilderworkshopEn er is meer. Van boogschieten tot een bierproeverij, van een kennisquiz tot een schilderworkshop of een parcours met spellen waar zowel spier- als denkkracht voor nodig is. Voor ieder wat wils. Afhankelijk van jullie doelstelling en doelgroep doen wij een voorstel voor een programma op maat.

Meer weten of meteen een afspraak maken voor een rondleiding? Mail of bel ons!